Try-out voor de bewoners van Maria Ter Engelen

Sinds jaar en dag repeteert Projectkoor CHANTage in het zorgcentrum Maria ter Engelen in Klerken. VZW Zorgcentrum Maria Ter Engelen garandeert kwaliteitsvolle en professionele begeleiding, dagopvang en woonondersteuning van minder- en meerderjarigen met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteuningsnood. We mogen er de infrastructuur gratis gebruiken en zijn trots op deze jarenlange samenwerking.

Ieder jaar brengen wij een kort concert voor de bewoners van het zorgcentrum. Voor ons is het een manier om onze dankbaarheid te tonen maar tegelijkertijd leren we de bewoners beter kennen en begrijpen en zij ons.

concert maria ter engelen

repetitie Maria ter Engelen

 

Ieder jaar weer is het voor ons een groot plezier om ons nieuwe project voor te stellen en iedere keer weer is het een goeie test om te zien hoever we staan. En ook dit keer waren de reacties zéér enthousiast. Dat belooft voor november...

We willen bij deze alle bewoners, alle begeleiders, de directie en de zusters bedanken voor de hartelijke samenwerking! Zonder jullie steun zou CHANTage niet bestaan.

Meer info over ons volgend concert? klik hier!